Elke Marvel held en schurk gaat dood, soms ook wel vaker dan eens, en nog vaker komen ze gewoon weer terug tot leven. Er lopen zoveel verschillende series dat iedere held en schurk in parallelle universums soms dood is en soms levend.

Ik vind de dood van Captain America in CAPTAIN AMERICA v5 #25 (2007) wel mooi. Lang verhaal kort, hij werd dood geschoten door zijn gehersenspoelde liefde Sharon Carter.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.