Vandaag beantwoord ik de vraag Day #2: Your favorite villain? Net als mijn favoriete karakter vind ik ook mijn favoriete slechterik kiezen erg moeilijk. Weer een enorme keuze aan badguys (en girls).

Als X-men fan zou Magneto een voor de hand liggende keuze kunnen zijn geweest, maar sinds de films ben ik niet meer zo’n fan. Sinds de Avenger film ben ik wel een enorm fan geworden van Loki. Petje af voor Tom Hiddleston die hem in The Avengers film vertolkte.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.