Een nieuwe dag, een nieuwe vraag! Ik moest even nadenken hoe ik deze vraag in het Nederlands zou vertalen voor de titel, en daar deed ik dan ook langer over dan het beantwoorden van de vraag zelf!

Day #18: Your favorite comic to screen character adaptation? Hoewel Andrew Garfield zijn best heeft gedaan op zijn versie van Spider-Man, Hugh Jackman in de buurt komt van Wolverine en Patrick Stewart erg op Xavier lijkt is Robert Downey Jr. stiekem gewoon echt Tony Stark en Iron Man. Robert Downey Jr. zet deze genius, billionaire, playboy, en philanthropist geweldig neer op het witte doek.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.