Dag 15 alweer! Vandaag beantwoord ik de vraag Day #15: The best rivalry? Je hoort wel vaker dat broers en zussen soms niet door 1 deur kunnen…

Dit geldt ook voor de ‘broers’ Thor en Loki. Loki is geadopteerd, en het zal bij Odin en Gaea thuis soms een herrie zijn geweest. Hun rivalry werd vooral veroorzaakt door de verschillende manieren waarop Asgardianen met hen omgingen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.