Vandaag een vraag over de liefde. Day #14: Your favorite romance? Er zijn veel romances te vinden in het Marvel Universum en hoewel ik het huwelijk van Kyle Jinadu en Jean-Paul Beaubier erg cute vond, kies ik voor een ander stel.

Rogue en Gambit natuurlijk! Hoewel Rogue in de X-men films met dat sullige ventje Bobby/Iceman flirtte, is ze in de comics al jaren bezig met een knipperlicht relatie met Remy Etienne LeBeau ook wel Gambit. En ik snap haar wel, Gambit is een enorm sexy Cajun met een heerlijk New Orleans accent. Alleen het feit dat ze hem niet aan kan raken is even romantisch als sneu. Maar niet getreurd, het is ze al een paar keer gelukt om wel te zoenen zonder dat Gambit het loodje legt. Oh en psst, ze krijgen uiteindelijk een zoon genaamd Olivier Raven-LeBeau.Taylor Kitsch speelde de ladiesmen in de film X-Men Origins: Wolverine. Anna Paquin speelde Rogue.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.