Welkom op dag nummer 10 van de 30 Days Marvel Challenge! Vandaag beantwoord ik de vraag: Day #10: Your favorite costume? Dit vind ik een leuke om te beantwoorden. Ook best wel een moeilijke, omdat er net zoveel kostuums zijn als karakters, oftewel, enorm veel!

Ik kies voor het kostuum van Tandy Bowen ook wel Dagger van Cloak & Dagger. Haar kostuum is super sexy en ik blijf er altijd maar naar kijken. Het kostuum is zo sexy dat het in werkelijkheid nooit zo om haar lijf zou blijven hangen. Maar in het werkelijkheid zou ze ook geen “licht dolken” uit haar handen kunnen schieten.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.