Altijd al eens willen weten hoe je vrienden over je denken en wat ze van je weten? Je kunt er nu achter komen via de App Test for Friends.


Wat houd de game in? De game laat jou eerst vragen beantwoorden en daarna moeten je vrienden waar tegen je speelt het antwoord geven. Zo kun je ontdekken hoe goed ze je kennen.

De vragen lijken mij meer te gaan over je karaktereigenschappen. Hoe reageer je bijvoorbeeld als je een zwerver betrapt op diefstal, zou je voor een jaar in Canada op een boerderij gaan wonen als je de kans krijgt? De App werkt via Facebook, je kunt de game dus met hun spelen. Je hoeft niet al je vrienden op te zoeken.

De App is al iets langer te downloaden maar lijkt nu populair te worden. Hij is heel eenvoudig maar het is natuurlijk leuk om erachter te komen hoe goed men jou kent.


De App is verkrijgbaar voor iTunes en de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.