Meer dan 15 exclusieve games in het eerste jaar van Xbox One. Acht ervan zijn nieuwe franchises. Als je hart daar niet sneller van gaat kloppen, dan weet ik het ook niet meer. Misschien toch wel, een televisieserie van Halo?!Bonnie Ross van 343 Industries vertelde over de live action Halo-televisieserie. Partnerschap tussen 343 Industries en Steven Spielberg, je weet wel, de regisseur van Jurassic Park en nog veel meer enorme blockbusters. Natuurlijk hadden we al de webserie van Halo, maar die wordt dus dik uitgebreid op de Xbox One.Nancy Tellem van CBS en als ik het goed verstond, Warner Bros, gaf aan dat TV wordt gepersonaliseerd. Vervolgens werd er een filmpje ingestart over NFL, wat natuurlijk in Nederland niet echt speelt. Dat is wel jammer, want je kunt het live kijken en je kunt je fantasy-league-statistieken ernaast bekijken en met Skype bellen en ruziemaken met je vrienden. Wie weet komt er ooit zoiets met voetbal in Nederland? Afwachten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.