Andrew Wilson van Electronic Arts kwam als derde op het podium, om te vertellen over EA Sports voor Xbox One. Er zijn vier games in ontwikkeling voor de nieuwe console. Maar het werd pas echt interessant toen Phil Spencer opkwam..Dat van Electronic Arts zijn natuurlijk FIFA, maar ook nieuwe games van NFL, Madden en UFC. De eerste keer dat we iets van games op de Xbox One te zien kregen, waren stukjes uit deze games. Daarna betrad Phil Spencer van Microsoft Studios het podium. Forza Motorsport 5 werd gepresenteerd, met een hele mooie trailer. Het geluid van ronkende motoren, graphics met zelfs de zon die in je ogen schijnt en glimmende lak. Het is zo gelikt, dat het net een film van een echte auto lijkt. Forza wordt in ieder geval een launchtitel.Cloud-games die zich aanpassen aan wat er in de gemeenschap gebeurt, dat is de toekomst van gamen. Max Payne en Alan Wake-ontwikkelaar Remedy komt met Quantum Break. De game wordt geintroduceerd met een filmpje van een echte familie waarin een klein meisje haar moeder iets heel interessants laat zien, namelijk een filmpje waarin we een vrachtschip door een brug heen zien walsen. ‘Time is the Fire’ staat er in beeld, ‘In which we will Burn’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.