Marc Whitten nam als tweede het podium om te vertellen over de specificaties van het apparaat. Hij ging er nogal snel doorheen, maar er zit wat interessante informatie bij..Natuurlijk werkt deze nieuwe Xbox grotendeels in de cloud en misschien wel volledig. Uiteraard bouwt Microsoft de Smartglass-technologie uit en zorgt ervoor dat je via tablets en andere smart devices je Xbox en games kunt besturen.Verder wat specs van het nieuwe apparaat:8 gb ram500 gig harde schijfwi-fi directblu-ray drive3 besturingssystemen in een, waaronder uiteraard Windows.15.000 servers besturen Xbox Live nu, maar dat worden er 300.000 (dat was ongeveer alle computerkracht ter wereld in 1999)Content in de cloudGames kunnen filmen en delen in de cloud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.