Morgen is het zo ver, dan zit ik om 19 uur klaar voor de aankondiging van de volgende Xbox. Of hij nou Durango heet, 720 of Xbox Infinity; wat wil ik eigenlijk van dat nieuwe apparaat?
Sowieso moet hij een nieuwe Kinect-sensor hebben, misschien zelfs eentje die is ingebouwd? De reden dat ik zoveel van de Xbox ben gaan houden is namelijk Kinect en dan met name dansgames. Wat ik dan graag verbeterd zou zien aan die nieuwe Kinect-sensor is de afstand. Ik ben namelijk bang dat we in ons nieuwe huis met klein woonkamertje weinig kunnen met de huidige Kinect. We hebben die metersgrote ruimte niet, hoe moet ik dan Dance Centrallen?

Wat ik verder hoop, is dat de Xbox was spannender wordt dan de nieuwe PlayStation. Ik heb me heus wel vermaakt toen de PlayStation 4 werd aangekondigd, maar achteraf vroeg ik me toch af wat er nou spannend en nieuw aan het product is. Ik wil hem natuurlijk hebben voor de nieuwe Killzone waar de vonken in alle pracht vanaf sprongen in de trailer, maar gaat mijn game-ervaring erdoor veranderen? Ik heb op dit moment het idee van niet, tenzij Sony nog iets heel wereldveranderends in petto heeft op bijvoorbeeld de E3.Ik hoop dus dat er iets geks en nieuws komt in de nieuwe Xbox. Op zich vind ik iets als dat Illumiroom, waarmee je een gedeelte van je scherm op de muur projecteert, ontzettend interessant. Ik vraag me af hoe het er in games uitziet die geen shooters zijn en of ik mijn katten dan nog wel terug kan vinden, maar het is voor het eerst in jaren dat ik weer enthousiast raak van een game-uitvinding op de Xbox. Tenminste, als het inderdaad in de nieuwe Xbox wordt geintegreerd…Eigenlijk heb ik verder weinig wensen, behalve de standaard: sneller, mooier, krachtiger.. Het apparaat zie ik toch nog steeds vooral als het doorgeefluik, namelijk het doorgeefluik van vette games. Ik hoop dat de presentatie morgen dan ook wat meer verschillende games laat zien dan die van de PlayStation. Wat meer genres, misschien meer kleur, minder guns.. Verras ons, Microsoft! En vooruit, het zou wel leuk zijn als hij Xbox Unicorn zou gaan heten, maar het wordt waarschijnlijk weer een saaiere naam, hihi. Wordt vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.