Inmiddels zou je toch denken dat we alle uitbreidingen voor De Sims 3 al wel hebben gehad. Maar niets is minder waar! De volgende uitbreiding zal Exotisch eiland zijn. En ik ben hier razend enthousiast over.

Tijdens de hands-on van het uitbreidingspakket Studententijd kregen we een filmpje te zien van de nieuwe uitbreiding die op dit moment nog in de eerdere ontwikkelingsfase zit. Met deze uitbreiding kun je namelijk een woonboot bouwen. Je bouwt een huis op het water waarmee je later gewoon nog weg kunt varen en hem ergens anders aanleggen, of je dropt je anker gewoon midden op zee en gaat daar lekker wonen. Is het niet geniaal?

Je kunt ook gewoon een huis bouwen half in het water half op het land en dan de zee gewoon trotseren met een roeiboot of speedboot. Ontdek nieuwe eilanden en diepe wateren. En we zouden toch allemaal graag willen weten hoe het er in de zee uit ziet. Nou waarom zouden we dan niet gewoon even gaan duiken of snorkelen. Neem eens een kijkje nemen in de onderwaterwereld.

Heel veel meer is er nog niet bekend maar zeg nou zelf hier wordt je toch enthousiast van? Ik in ieder geval wel. Deze uitbreiding staat gepland om in juni uit te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.