Vandaag is de New Kids Nitro Racer game in de winkels verschenen. Maar wat kan je er nu van verwachten? Behalve dat je nu een New Kid zou kunnen worden en de game je geen rib uit je lijf zal kosten.
De game bevat zo’n 17 missies die je uit moet voeren in Maaskantje, de Brabantse stad die je wellicht kent van de kleine filmpjes en twee grote bioscoopfilms. En alles mag, echt ALLES wordt er in het persbericht benadrukt. De game moet vertrouwd aanvoelen door de echte stemmen van de New Kids die deze hebben ingesproken.

De New Kids Barrie Butsers (Flip van der Kuil), Rikkert Biemans (Wesley van Gaalen), Robbie Schuurmans (Steffen Haars), Richard Batsbak (Huub Smit) en Gerrie van Boven (Tim Haars) rijden in hun bekende groene Opel Manta door de straten van Maaskantje, drinken dagelijks blikken bier, eten snacks in de plaatselijke snackbar ’t Pleintje, langs de Jumbo, het speeltuintje en komen zelfs Reinout Oerlemans himself nog tegen in zijn dikke limo. En net als in de film mag er in de game alles kapot gemaakt worden.

Vanaf vandaag dus in de winkels voor maar E9,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.