We hebben een heel eigen site onderdeel voor Hello Kitty, maar wist je dat je ook in Hello Kitty style kon trouwen. Nu vraag ik me af, hoe vrolijk wordt jouw vent van een Hello Kitty trouwerij?? Ik denk dat de mijne namelijk gillend weg zou rennen!

Dit keer heb ik niet het verhaal van een specifiek koppel. Vele van de Hello Kitty trouwerijen zijn namelijk Chinees of Japans en in tekens die ik echt niet kan lezen. Wel heb ik veel leuke foto’s.

Of je nu helemaal zelf in de Hello Kitty style gaat of dat je naar het altaar gelopen word door Hello Kitty zelf. Van alles is mogelijk. Wat dacht je van een enorme roze trouwjurk?

Met alleen een jurk ben je er natuurlijk niet. Er zijn ringen, versieringen in alle vormen en maten, taarten en vergeet vooral de cake-toppings niet.

Leuke ringen, maar misschien toch iets meer geschikt voor een kinderfeestje? Hoewel, de rechtse is wel een echte diamant…!

Natuurlijk mag de auto versiering niet ontbreken. Just Married! Het enige wat ik nu nog mis zijn de bruidsboeketten…

Met speciale Hello Kitty bloemen.

Ik weet niet of dit wettelijk geldig is, maar zelfs je huwelijks certificaat kan in stijl… Zou jij dit willen? Ik zeker niet! Mijn lichte sarcasme was misschien al wel een beetje opgevallen. In de eerdere trouwartikelen zat nog een deel passie van de koppels, passie voor de game en de wil om zo te trouwen, maar dit gaat me echt een stap te ver!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.