Vrouwen die winnen zijn altijd welkom en vrouwen die winnen met game gerelateerde wedstrijden zijn natuurlijk helemaal top! Zoals Cathy uit Moerkapell, zij won de Skylanders Giants ontwerpwedstrijd met haar zelfbedachte Skylander Giant genaamd Bladeshooter.
Bladeshooter is een Skylander met een boom als lijf en een hoofd van rozenblaadjes. Op 30 januari werd Cathy thuis verrast met een Skylanders feestje voor haar vriendjes en vriendinnetjes. Alle aanwezigen kregen een Skylanders Giants goodiebag. Ook was er pizza en natuurlijk werd de game gespeeld. Daarnaast mocht Cathy haar prijs, een iPad en de mobiele versie van Skylanders Giants, in ontvangst nemen van een echte Skylander genaamd Stealth Elf.

Op 19 oktober 2012 ging de Skylanders Giants ontwerpwedstrijd van start. Tot 23 november 2012 konden kinderen uit heel Nederland hun Skylander ontwerp insturen en dit werd dan ook volop gedaan. Uit ruim honderden inzendingen werd Cathy haar ontwerp gekozen als creatiefste. In totaal stemden 25000 kinderen uit heel Nederland op hun favoriete Skylander.

Cathy:

“Bladeshooter kan zichzelf beschermen door zijn wortels in de grond te zetten en hij kan ook heel hard slaan.”

Volgens haar grote broer, die haar ook een beetje geholpen heeft, kan Bladeshooter zich verdedigen door bladeren te schieten.

Namens Female-Gamers, Gefeliciteerd Cathy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.