Omdat het bijna Sinterklaas is, staat de App Check in dit thema deze week. Er zijn genoeg Apps te vinden rondom Sinterklaas viel mij op. Veel plezier met deze App check, want aan Sinterklaas Apps is er geen gebrek.Ik vind het zelf altijd erg leuk om te dichten, daar moet rond Sinterklaas altijd veel voor zwichten. Geen gedichten generator voor mij, ik pak alleen af en toe een rijmwoorden generator erbij. Deze is in de App Store gemakkelijk te vinden,hij is erg makkelijk te gebruiken dus je hoeft je ook niet op te winden. Je vindt hem gemakkelijk en snel, en je hoeft er niet eens voor van het bankstel. Je hebt alleen een iPhone, iPod of iPad met i3G of WiFi nodig,de rest is allemaal geheel overbodig. De app is geheel gratis,en als jullie op een ander moment gedichtjes doen, je kunt hem ook gebruiken met kerstmis!

Apps om te rijmen kun je het beste zelf zoeken, je vindt ze namelijk in alle soorten en maten, in alle gaten en hoeken. Zoek in de App Store op rijm en je zult zien dat er erg veel leuke en handige applicaties zijn.

Dan is er een iSint database van alle Sinterklaas liedjes. Helaas zonder muziek, maar mocht je even niet op de tekst kunnen komen, dan is deze erg handig! Een kort maar krachtige Appcheck. Het stelt eigenlijk weinig voor maar is erg handig als je met je kindje, broertje of zusje, neefje of nichtje sinterklaasliedjes moet zingen.

Dan is er nog de applicatie van beslist.nl speciaal voor sinterklaas. Wil je een sinterklaascadeautje zo goedkoop mogelijk halen? Je maakt een foto van het product wat je wilt halen en de app zoekt voor jou het internet af om de goedkoopste prijs te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.