We hadden een aantal games liggen en jullie konden zelf aangeven door middel van een gedicht welke je graag zou willen winnen. We hebben de deelnemende gedichten bekeken en de volgende winnaars uit geselecteerd.
Little Big Planet Karting (PS3) + Sleutelhanger
Sylvanas
Deze sinterklaas wilde Sylvanas graag een nieuwe gamemaar helaas zat ze er financieel een beetje doorheenNu kijkt ze altijd voor de beste koopjes rondMaar meestal verlaat ze de winkels met een pruilmondWaarom zijn al die leuke games zo duur?!Ik moet mijn verzekeringen nog betalen,en de huur!Maar toen surfte Sylvanas langs een erg leuke siteEn daar kwam ze achter dit aangename feit

Dit jaar speelde Female-Gamers voor Sint en PietZelf een cadeautje uitkiezen, wie wilt dat nou niet?Een van deze cadeaus was Little Big Planet KartingEn alsof dat nog niet genoeg was ook een Sackboy Keyring!In deze game race je samen met je vrienden thuis of onlineEn met de Playstation Move stuur je ook nog eens haarfijnNatuurlijk kun je ook weer heel veel stickers plakkenEn hijs je jou Sackboy in de meest rare pakkenOok al heb je soms je beste vrienden in het vizierDeze game zorgt voor heel veel speelplezier!

2x Silent Hill HD Collection (Xbox360)
lelystadse
‘T heerlijk avondje is weer gekomenEn Sint heeft zijn zwarte pieten meegenomenSint weet, sommige mensen hebben alles alEn dat is ook bij die wel het gevalToch weet Sint niet wat hij je naast die dure Xbox moet gevenEen bijzonder goed spel ligt wel in zijn streven Maar dan roept een Piet dat hij wel wat weetEn dat scheelt de Sint weer een hoop gezweet Het kan het beste maar Silent Hill HD Collection zijnvele uurtjes spelen das toch fijn Dit gedicht is bijna uitNog twee regels te gaan, hard en luid Pak ‘t maar uit dan hoef je niet langer te smachtenGeniet er maar van en houd Sint in gedachten

JWIk zit nu al een hele tijd op de superleuke site Female-GamersElke dag het laatste nieuws over games en heb ook al veel games gekregen. Dit jaar doen wij zelf niet aan het avondje met Sint en PietGeen cadeau’s voor mij dus en aan Kerst doen we ook al niet. Nou ben ik natuurlijk een hele fanatieke gamerMaar er komen zoveel mooie games uit waardoor ik geen idee meer heb waar ik mijn geld aan uit moet geven. Ik zag dus op Female-Gamers dat je zelf dit jaar iets uit mag kiezenIdeaal, mijn favoriete gameserie Silent Hill krijgen zonder ook maar een cent te verliezen.Ik kan niet wachten om weer lekker angstig voor mijn beeldscherm te zittenEn daardoor de hele nacht doorgamen omdat ik niet meer kan pitten. Daarom kijk ik nu 1 van de female gamers heel lief aan terwijl ze dit leestOm mij de Silent Hill HD Collection cadeau te doen want Joukje is dit jaar heel lief geweest.

Inversion (Xbox360)
CPP
De Sint en Piet zaten dit jaar eens niet te denkenWant dat lieten ze over aan de Female-Gamers aangezien zij Ciska Potstra iets wilden schenkenDe Female-Gamers hebben geen flauw idee wat Ciska leuk vindt dus laten ze de keus aan haar overEen game waar je de wereld kan draaien, een spel waar elke speler maar van kan dromenJa Inversion voor de Xbox 360 zullen we Ciska vast heel erg blij mee makenLekker schieten is altijd een hels plezier in deze koude dagenFemale-Gamers weet toevallig dat Ciska een studentje is met erg weinig poenDaarom is het zo leuk om nu eens geen chocolade letter maar een mooie game te plaatsen in haar schoenWant een game gooi je natuurlijk niet naar beneden door een schoorsteenCiska wordt er vast niet vrolijk van als ze een spel vindt die is gebroken in tweeHopen op een gelukje is het enige wat ze nu nog kan doenMocht ze winnen scheelt haar dat heel veel poen

4x 7 Wonders (Nintendo DS)
judokid
Wat een geweldig actie zegfemale-gamers geeft mooie prijzen weg.Ik hoef alleen een leuk gedicht te verzinnenZodat ik deze super prijs kan winnenSint en piet hebben mij over deze actie verteld,want Karin die is wel op games gesteld.Karin is wel een creatieve meiden komt geregeld op deze gave siteEen site speciaal voor vrouwen gemaaktwant ook zij zijn aan het gamen verslaafd geraaktZo is er ook het spel 7 wonders voor de DSbeetje variatie is hier altijd een succes.Ga anders ook even op hun site kijkenen ik zou ook hun facebookpagina likenzo hoef je geen leuke acties te missenen zit je niet achter het net te vissen.
Gerrie
Sint was aan het computeren op zijn laptopEven ontspannen met spelletjes spelen is dan op en topVia de ene naar de andere site was hij aan het zoekenToen kwam er female-gamers uit de doeken.Maar helaas wat is dat toch weerSint is toch geen vrouw maar een echte heerHij haalde een vrouwelijke piet om zich te registrerenOm ook eens informatie te krijgen van spelletjes die hij wilde proberen7 wonder kwam op zijn lijstje staanEn is nu naar de winkel gegaanMaar zoals je weet zijn zijn centjes wegDus dat is dan weer pechNu hoopt hij via piet GERRIE het toch voor elkaar te spelenZodat ze dit spel samen zouden kunnen delen
marieke1110
Female-Gamers weet wat meiden vragendus Sint en Piet horen niemand klagenAls ze daar hun meidenspellen kopenEn zo hoeven ze niet stad en land af te lopenMet 7 Wonders voor de NDS in haar schoenZullen ze Marieke heeeeeeeel veel plezier doen!
Ninaa
Female-Gamers zijn zo gul,en hebben zulk gaaf spul.Nu weer het spel 7 wonders,dat is echt iets bijzonders.Een gedicht voor Sint & Piet,ik ben de moeilijkste niet.Ninaa schrijft dit met plezier,zorgt u dan weer voor wat vertier?

Wij bedanken iedereen voor de mooie gedichten en wie weet volgend jaar weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.