We blijven even met winnaars strooien want ook hebben we de drie gelukkige ‘prinsessen’ uitgekozen die het Disney Prinsessenpakket binnenkort kunnen verwachten. Hieronder de drie winnaars.
Er waren zoveel leuke, mooie en lieve antwoorden, maar we hebben maar drie pakketten om weg te geven.

  • yesgirlRapunzel!!!! En waarom?-Weglopen met een lekkere kerel. -Verliefd worden en van een onschuldig meisje een geil ding worden. -Geflipte moeder gek maken – Prachtig mooi haar waar je aan kan slingeren- Van blond naar brunette waar menig kapper jaloers op zou zijn.-Goed zijn in koken/ kunst/ haar doen.-Eens per jaar een lampionnetje oplaten-Praten tegen hagedissen die verkleuren.-Paardjes die je kan commanderen als een hond 😀 Maximus <3-Ouders met veel geld-En ze leefde nog lang en gelukkig!
  • CrizzerLise zou wel prinses Kay-Lan willen zijn. Met heel veel vriendjes en altijd leuke spelletjes en een hele lieve opa!Merel zou wel graag prinses Sneeuwwitje willen zijn, want die vindt ze zo mooi!En ik zelf zou graag een prinses in een sonic of mario spel willen zijn, mooi stoer en lief en alles kunnen wat Mario en Sonic ook kunnen! Zou dat niet geweldig zijn?!
  • SugarRayPrinses Leia van Star Wars, als nieuwste aanwinst van Disney moet ik dan wel lekker alle aandacht krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.