Je had vast al wel gelezen dat de Nintendo Wii U speelbaar zal zijn tijdens Firstlook 2012. Maar je bent vast niet de enige en zal het dringen zijn om even ongestoord ermee aan de slag te kunnen. Tenminste zonder andere hijgende gamefanaten in je nek. Daarom een win actie!
Jij kan namelijk kans maken op een unieke VIP-speelsessie op de Nintendo Wii U.

Voor diegenen die er zeker van willen zijn dat ze rustig met de Wii U aan de slag kunnen gaan, heeft Nintendo een unieke actie opgezet. Ze hebben 100 VIP-acces bandjes beschikbaar gesteld waarmee je gegarandeerd met de Wii U kunt spelen. Let op! Deze VIP-spots mogen niet verward worden met de Firstlook VIP-bandjes. Mocht je een VIP-spot bij Nintendo winnen, dan dien je nog steeds een kaartje voor het event te halen en kun je ook pas om 12.00 uur naar binnen. Deze VIP-spot geldt alleen voor een snelle en zekere toegang op de Nintendo stand.

Je moet je voor donderdag 5 oktober hebben ingeschreven via de Facebook pagina van Firstlook: facebook.com/Firstlookevent. Komende vrijdag worden de winnaars bekend gemaakt. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars en kan je iets relaxter de Nintendo Wii U checken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.