Met Game Party Champions brengt Warner Bros arcade spellen, sport en party spellen naar de Wii U. Deze Wii U versie zal de nieuwste zijn in de Game Party reeks. De game bevat verschillende spelmodi als Quick Play, Story Mode en Party Mode.

Dankzij de Wii U GamePad ervaren spelers van elk niveau en elke leeftijd een leuke belevenis. Speel klassieke spellen als tafeltennis en skill ball, maar ook moderne spellen zoals tafelhockey en basketbal. Alle spellen worden weergegeven met in HD graphicsSamantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment:

“Game Party Champions, speciaal ontwikkeld voor de Wii U, bevat een leuke pick-up-and-play stijl waarvan zowel ervaren als beginnende gamers evenveel zullen genieten. Spelers kantelen, draaien en swipen de revolutionaire Wii U touch screen controller om te spelen op een geheel nieuwe wijze.”


Als je graag direct actie wil, kun je meteen spelen in Quick Play. In de Story Mode kunnen spelers proberen elkaar uit te spelen om zo te bewijzen dat ze de titel van “World Champion” waard zijn. In de Party Mode kunnen spelers ontdekken of ze kampioenen zijn met behulp van de Wii U gamepad, terwijl anderen gebruik maken van de Wii controllers om schade aan te richten tijdens hun spel. Spelers draaien vervolgens aan een wiel om te zien welk volgende spel ze zullen moeten spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.