EA Sports heeft aangekondigd dat hun games FIFA 13 en Madden NFL 13 naar de Wii U komen. De komst van de twee games naar de Wii U beloofd mooie HD graphics en een nieuwe manier van spelen.
Andrew Wilson, hoofd EA Sports:

“We hebben onze teams aangemoedigd om speciaal voor de Wii U innovaties te ontwikkelen en nieuwe manieren van spelen te verzinnen waardoor spelers van allerlei niveaus het tegen elkaar kunnen opnemen. Onze teams hebben voor de Wii U-versies van FIFA 13 en Madden NFL 13 ontzettend creatieve ervaringen ontworpen.”

FIFA 13 van EA Canada zal drie nieuwe manieren bevatten om te spelen. Gamers kunnen samenspelen in het Coöp-speltype. Hierbij is één persoon de manager en kan maximaal vier andere spelers besturen. Met de interactieve radar van de Teammanagement-functie kun je spelers aanvallende of verdedigende loopacties laten maken. En met de touchscreenbesturing kun je in een handomdraai van tactiek veranderen, een ander spelsysteem kiezen of spelers wisselen. Word de coach van je favoriete club en roep spelers aanwijzingen toe vanaf de zijlijn of geef ze een peptalk tijdens de rust met de ‘Wedstrijd beheren’ functie. Je kunt ook op elk moment de statistieken van de wedstrijd bekijken of de statistieken van afzonderlijke spelers.Ontmoet je vrienden online en nodig ze uit om te spelen. Of typ een bericht op je touchscreen en stuur het meteen naar ze toe. FIFA 13 bevat vernieuwingen die gebruikmaken van de Wii U GamePad. Je kunt het GamePad-touchscreen voor je houden en er doorheen kijken om vrije trappen en strafschoppen te richten, de bal effect te geven en op het doel te schieten. Schud met de GamePad om Schieten via het touchscreen te activeren: lukraak schieten en het beste ervan hopen behoort definitief tot het verleden.Madden NFL 13 op de Wii U zal de meest realistische NFL-ervaring ooit op een Nintendo-platform brengen. De kern van de gameplay is compleet vernieuwd dankzij de vernieuwde HD-graphics, nieuwe uitgebreide carrièrespeltypen en compleet nieuwe touchscreenfuncties, speciaal voor de Wii U. Met het nieuwe speltype Connected Careers kun je zelf een carrière als speler of manager beginnen. Ook is er een nieuw commentaarteam van CBS, bestaande uit Jim Nantz en Phil Simms. Met de exclusieve Wii U-functies kun je rechtstreeks via het Wii U Gamepad-touchscreen de game besturen. Een gestroomlijnd play call-systeem, ‘pre-snap’ aanpassingen en personeelsbeheer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.