Naar de Nintendo Wii U komt ook de welbekende Wii Fit. Je komt een aantal oefeningen tegen die als favoriet zijn bestempeld van de Wii Fit (Plus) versies maar maakt ook kennis met een nieuwe aantal activiteiten.

Samen met de game krijg je ook een Fit Meter, deze is ontworpen om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Met meer dan 20 activiteiten en oefeningen maak je niet alleen gebruik van je Gamepad maar ook de Balance Board kan gebruikt worden.

Met de Gamepad heb je niet perse je tv nodig. Je kan, als je van de single screen gebruik maakt, ook alleen je Gamepad gebruiken. Ook kan je hier je persoonlijke informatie op checken. Ben je benieuwd naar je gewicht zonder dat iedereen mee kan kijken op de tv? Dan pak je de Gamepad er gewoon bij, sommige dingen wil je gewoon voor jezelf houden toch?

Handig is dat je de gegevens van de Nintendo Wii mee kan nemen naar de Wii U, dan heb je alle oude data bij de hand en kan je gewoon je progressie blijven volgen. Familie en vrienden kunnen om de beurt gebruik maken van Wii Fit U en hun eigen Mii karakter gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.