Het vervolg van Borderlands zal 21 september verschijnen. Gearbox komt met wat FAQ updates. Op het Gearbox software forum beantwoorden ze een aantal veelgestelde vragen. Ook is er wat concept art verschenen. Beide kun je hieronder terug vinden. (Vertaald door MsMarvel – niet de exacte vertaling, maar het komt erop neer, Engelse versie is hier te vinden).

FAQ:Wanneer word Borderlands 2 gereleased? En op welke platforms?
18 september in Noord-Amerika, de rest 21 september. PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Wat is de Borderlands 2 Premium Club en hoe kan ik erbij komen?
Leden van de Premium Club krijgen bonussen en in-game items. Lid worden kan door een Borderlands 2 pre-order te kopen, ongeacht in welke winkel.

Is de Borderlands 2 Premium Club beschikbaar voor mijn land en retailer?
We proberen zoveel mogelijk landen en retailers de mogelijkheid te geven om de pre-order te verkopen. Voor een lijst met retailers kun je hier heen.

Komt er een Collector’s Edition van Borderlands 2?
Op dit moment hebben we geen nieuws voor een Collector’s Edition. Wel vragen we suggesties voor een mogelijke Collecter’s Edition hier.

Komt er een pre-release demo of beta voor Borderlands 2?
Beta’s en demo’s zijn zeer tijdrovend voor developers, wij willen dan ook liever die tijd steken in een mooi eindproduct. Testen en Feedback zijn wel enorm belangrijk, daarom nodigen wij vaak gamers uit om naar Dallas/Fort Worth te komen om onze games die in de maak zijn een Focus-Test te laten ondergaan en zo feedback te krijgen. Voor meer info over de Focus-Tests kun je hier terecht.

Zal Borderlands 2 beschikbaar zijn voor Steam? Gebruikt Borderlands 2 Steamworks?
Ja, de PC versie zal beschikbaar zijn op Steam. Alle Borderlands 2 PC games zullen worden verkocht met Steamworks, dus ook retail games kunnen worden toegevoegd aan Steam Library en gebruikt worden voor de multiplayer matchmaking, Steam Cloud support, Steam Achievements en auto-updating.

Wat voor PC opties worden er toegevoegd?
Dat is een goede vraag. En een vraag waar we weer graag jullie inkijk bij willen. Suggesties voor de PC versie kunnen hier gedumpt worden.

Kan ik Borderlands 2 online spelen met mensen die het op een ander platform spelen?
Cross-platform multiplayer is iets wat we graag zouden willen, het verleden heeft uitgewezen dat dit erg moeilijk is. We zullen naar de opties blijven kijken, ook voor onze andere games, en misschien dat er in de toekomst een optie voor cross-platform multiplayer mogelijk is.

Ondersteunt Borderlands 2 split-screen multiplayer?
Ja, de PlayStation 3 en Xbox 360 versie ondersteunen de split-screen multiplayer optie. Ook kan er online in split-screen worden gespeeld.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.