Naast de bekendmaking van Borderlands 2, een datum en een uitgebreide Doomsday trailer en pre-order bonussen kan je je vast verlekkeren tot september. Op 21 september liggen ‘Claptrap and co.’ op je te wachten in de winkels.

Onder het motto ‘‘groter, beter en meer ‘badass’’’ bevat Borderlands 2 geheel nieuwe karakters en vaardigheden, gevarieerde nieuwe fantasierijke omgevingen met unieke missies en vijanden; nog meer spannende en grappige wapens, uitrusting en buit dan ooit tevoren. Al deze eigenschappen komen samen in een verhaal dat de spelers meeneemt in de wereld van Pandora om de beruchte, Handsome Jack en zijn corrupte Hyperion Corporation neer te halen in een solo campagne of samen, met maximaal vier spelers tegelijk.

Als je een pre-order plaatst voor Borderlands 2 krijg je toegang tot de Borderlands 2 Premiere Club, inclusief in-game items en bonussen. Je moet de game wel reserveren bij deelnemende winkels om toegang te krijgen tot de Premiere Club. Als je eenmaal toegelaten wordt krijg je als speler de mogelijkheid om de volgende items te kunnen downloaden:

  • Gearbox Gun Pack, een collectie van unieke wapens die de gamers helpt aan het begin van hun reis op Pandora
  • Golden Key, is een in-game item dat gebruikt wordt om een zeldzaam item vrij te spelen in het mysterieuze Golden Sanctuary Loot Chest in Borderlands 2
  • Vault Hunter’s Relic, een in-game item die het voor spelers mogelijk maakt om versneld te zoeken naar het fortuin als ze alleen spelen of samen met vrienden.

Borderlands 2 komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Tot 21 september komt er vast wel meer nieuws vrij over Borderlands 2, we houden je op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.