Op 20 december was de launch van Star Wars: The Old Republic, ondanks dat de launch niet perfect was (bij wie is dat wel?) tijdens de lancering, is het toch tijd om even terug te blikken op de afgelopen periode van deze snelgroeiende MMO.

Je krijgt een blik achter de schermen en spelers komen aan het woord over wat ze van de game vinden. Er zijn al ruim 2 miljoen exemplaren van de game verkocht, 14 miljoen karakters gemaakt en er komen steeds meer spelers bij.Ondanks dat de launch niet perfect ging, doen ze er wel alles aan om de bugs en andere dingen waar spelers tegenaan lopen te verbeteren. 24 uur per dag zijn er mensen aanwezig om aan te horen wat er niet goed is en dat word dan zo snel mogelijk weer in een patch verbeterd. Heb jij al een exemplaar van Star Wars: The Old Republic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.