Sanoma Media heeft een primeur, de allereerste nijntje app wereldwijd. De iPad app ‘de tuin van nijntje’ is een klassiek verhaal omgetoverd tot een interactief avontuur voor peuters en kleuters. Je kan er tenslotte niet vroeg genoeg mee beginnen.

nijntje krijgt een eigen tuin die natuurlijk onderhouden moet worden. Zo moet nijntje harken, zaaien en oogsten en door naar het verhaal te luisteren weet jouw peuter of kleuter precies wat die moet doen.

Extra features zijn dat je als ouder zijnde zelf een verhaal op kan nemen en deze, als je niet thuis bent, af kan spelen. Zo lees je jouw kleine toch voor ook al ben je er niet. Verder leren kinderen op een speelse wijze tellen en puzzelen. De app is in het Nederlands en Engels beschikbaar en doordat het Nederlandse verhaal al bekend is, is het makkelijker om dan het verhaal in het Engels te volgen, zo pikken ze het snel op.

De app ‘ de tuin van nijntje’ is te downloaden via iTunes en is als introductieprijs verkrijgbaar voor €2,99. Deze actie loopt tot en met 6 maart, daarna is de app €3,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.