Sinds 2008 heeft Sony Computer Entertainment via het Playstation Network een trophy systeem waarin alle behaalde game trophies worden bijgehouden van gamers. Benieuwd voor welke games de meeste trophies gehaald werden? Lees dan snel verder.


Opvallend is de dominantie van Sony binnen de lijst, net als de afwezigheid van games met veel multiplayer-Trophies en van zogenaamde gemakkelijke Trophy-games. De games in de lijst haalden gemiddeld een score van 90 op Metacritic.
1 Assassin’s Creed II 2 Modern Warfare 2 3 Uncharted 2: Among Thieves 4 God of War 3 5 Resident Evil 5 6 inFamous 7 Uncharted: Drake’s Fortune 8 God of War (GoW HD Collection) 9 Borderlands 10 Sly Cooper and the Thievius Raccoonus (The Sly Collection)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.