505 Games zal op 24 februari met een vervolg in de zumba fitness franchise komen genaamd Zumba Fitness Rush.

Zumba is één van de populaire manieren om in beweging te zijn en daar springen Microsoft, 505 Games en Majesco dan ook graag op in. Ze hebben hun krachten gebundeld om fitnessfans overal ter wereld een exclusieve Zumba-ervaring voor Kinect te bezorgen. Zumba Fitness Rush bevat de meeste content van alle Zumba Fitness-games tot nu toe, waaronder een aantal exclusieve content voor Kinect van Xbox 360. Majesco was al zeer succesvol met de voorgangers van Zumba fitnes Rush. Binnen vijftien maanden zijn er al meer dan zes miljoen games verkocht van de Zumba Fitness-franchise.

De game bevat zes beroemde Zumba-instructeurs die je tijdens elke dans begeleiden, allerlei nieuwe locaties variërend van Las Vegas tot Rio en de nieuwe Progress Tracker, en die berekent hoeveel calorieën je verbrandt. De multiplayer maakt het pakket compleet, terwijl een toegankelijke tutorial ervoor zorgt dat je de basispasjes in je eigen tempo onder de knie kunt krijgen.
Download packs

In mei verschijnt er een Bollywood-pack met drie nummers om te voldoen aan de vraag naar deze trendy dansstijl en om de Indiase choreografie in de game uit te breiden. In september verschijnt er een hiphop-pack met drie nummers, waaronder hits van populaire artiesten. Elke game-uitbreiding is voor 400 Microsoft Points verkrijgbaar via Xbox LIVE Marketplace.Zumba Rush zal exclusief voor Kinect van Xbox 360 verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.