Vandaag alweer het laatste interview dat ik met de vier meiden van onze wow-chicks hyves heb gehouden. Ook Sandra laat weten wat ze van de nieuwe expansion van World of Warcraft vindt.
Naam: Sandra van Buggenum
Leeftijd: 28
Woont: in Ljusfallshammar (Zweden)
Side: Horde!

Mijn main character heet Snowy, een Tauren Druid, en ik speel op de server Vek’Nilash. Na drie jaar Alliance te hebben gespeeld, speel ik nu alweer drie jaar Horde. Ik zit momenteel in de Guild Unity Apocalypse en ben een PVE speler for sure. Ik heb een Tauren Druid ‘kitty dps’, omdat het goede DPS is en het gewoon een leuke class is om te spelen.Ik heb Cataclysm gekocht via de Blizzard Store en had de uitbreiding dus om 0:01. In twee dagen was ik level 85.

In het vernieuwde Azeroth kunnen we eindelijk Orgrimmar weer gebruiken. Maar het is wel jammer dat ze vaak dezelfde opbouw gebruiken, alleen met een andere aankleding.Het mooiste nieuwe gebied in Cataclysm vind ik Uldum, het is geweldig. Ik zat gewoon helemaal in de questline en vergat helemaal de tijd.Minder mooi vind ik Mount Hyjal. Het is gewoon net alsof je in The Burning Crusade Mount Hyjal instance bent, maar dan zonder bosses. Wel jammer, het had beter gekund.

Het Guild achievement systeem is leuk om te doen en fijne bonussen van te krijgen. Van de nieuwe dungeons en raids is Stonecore dus niet mijn favoriet! Ik vind het gewoon oldschool om Deadmines Heroic te doen. Op de boot swing je aan een touw, best grappig. Vind het wel jammer dat het best mêlee onvriendelijk is, waardoor mensen toch liever niet melee’s hebben aangezien die veel AOE damage krijgen.

Archologie is als je je verveelt leuk en na lang wachten kun je er wat leuke dingen mee krijgen. Maar ik ga er niet speciaal veel tijd aan besteden, ik heb ook nog niets leuks kunnen maken. Ik krijg nu grijze items. Leatherworking heeft me wel een fijne belt en chest gegeven.

Lees hier de Cataclysm interviews met: Amanda | Saskia | Kimberly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.