Cataclysm ligt nu al een ruime maand in de winkels en ik vroeg mij af wat de dames van onze wow-chicks hyves van deze nieuwe expansion vinden. Ik heb een aantal meiden wat vragen mogen stellen en vandaag lees je het interview dat ik had met Kimberly.
Naam:
Kimberley Janse – van Leeuwen
Leeftijd: 22 jaar
Woont: in Beverwijk
Side: Alliance

Ik speel op de server Agrammar met mijn main character Suixsi. Ik speelde tot 4 maanden geleden Horde, maar ik ben overgestapt naar Alliance vanwege vrienden die ook overgestapt waren, (alleen was ik lui en heb mijn char laten transferren). Op Agrammar zit ik in de Guild Ex Infernis – http://www.exinfernis.nl en ben een echte raider, een PvE speler dus.Mijn character Suixsi is een Hunter. Toen ik ooit mijn eerste char begon, net na de launch van World of Warcraft classic, leek me dat het leukst. En wat ik nu ook doe, ik blijf toch lekker steeds terug komen bij mijn Hunter. Volgens mijn Guild ben ik de enige niet Huntard in de omgeving, dus waarom iets anders doen als ik het leuk vind en er niet slecht in ben? Plus, ik vind het een heerlijk tijdverdrijf om rare pets te temmen.

Cataclysm had ik middernacht tijdens de launch thuis en was ik in 26 uur gametime level 85. Het was wel erg wennen van Mana naar Focus. Het vernieuwde Azeroth is lekker nieuw, ik kon alle oude gebieden echt niet meer zien na al die tijd! Lol. In Cataclysm vind ik Deepholm echt awesome! Ik vind dat het erg leuk in elkaar zit, ook met de rotsen die uit elkaar spatten en de mooie kleuren. Minder mooi vind ik Uldum. Ik mis de creativiteit?! Egypte kennen we wel.

Het Guild achievement systeem is erg leuk en sommige rewards zijn super handig! Van de nieuwe raids en dungeons vind ik Thrones of the Tides vooral erg mooi gemaakt, maar ik heb geen favoriet voor de rest.

Archeology vind ik het vooral veeeeeel te veel tijd in nemen, maar het werkt prima voor lekker bijpraten in de chat en tegelijk zoeken. Ik heb helaas nog geen leuke items gemaakt.

Lees hier de Cataclysm interviews met: Amanda | Saskia | Sandra

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.