Dit is het interview dat ik heb gehad met Amanda, ook lid van de wow-chicks hyves. Ook Amanda laat weten wat ze van de nieuwe World of Warcraft uitbreiding Cataclysm vindt.
Naam: Amanda Mallens
Leeftijd: 25
Woont: in Tilburg, maar zit regelmatig in Alphen aan den Rijn daar woont mijn vriend en hij speelt ook World of Warcraft.
Side: Alliance!

Ik speel op de server Turalyon met mijn main character Angeta, een Night Elf. Main spec is Shadow Priest, off spec is Discipline voor de Guild als er een healer nodig is. Ja ik ben echt een Priest speler, deze heb ik ook als allereerst aangemaakt. Ik ben ook een Shaman en Druid gaan spelen, maar betreft DPS ben ik veel beter met mijn shadow Priest. Lekker overal DOTS op gooien en mind fly spammen. Wel belangrijk is dat je de DOTS op het goede moment ververst anders gaat er een hoop DPS verloren. Maar een Druid is heerlijk als healer, ik vind alleen die nieuwe boomvorm LELIJK, maar er is gelukkig een glyph zodat je de oude kan worden haha.

Ik zit in de Guild Wasted!!! Het is een raiding Guild van 25 man. Op het screenshot ben ik te zien naast die grote kip. De website van onze Guild is http://www.wastedguild.eu. Ik ben echt een PvE speler, ik houd ervan om te raiden met de Guild.Om precies te zijn dinsdag 7 december om 00:00 uur had ik Cataclysm in huis. Ik heb de expansion via de Blizzard site gekocht, dus hij was helemaal gedownload en kon meteen spelen om 00:00 uur. Heb het alleen niet gehaald, ik ben om 23:00 uur naar bed gegaan omdat ik mijn ogen niet meer open kon houden en toch moest werken en om 06:00 uur uit bed moest. Zaterdag 11 december was ik level 85. Helaas moest ik de dinsdag van de release en de woensdag werken, dus niet of weinig kunnen spelen. Vanaf die donderdag ben ik er vol tegenaan gegaan.

In het vernieuwde Azeroth zijn de extra Flight Paths erg handig als je een nieuw character gaat levelen en ook daar de events op wilt doen. Dan hoef je niet meer zo heel veel of lang te lopen om daar te komen en natuurlijk dat je kan vliegen op je Flying Mount, heerlijk. Zo gaat alles een stuk sneller. Het mooiste gebied in Cataclysm vind ik Vashj’ir omdat het echt een helemaal nieuw gebied is en anders dan andere gebieden omdat het onder water is. En het zeepaardje niet te vergeten, een super leuke mount. Het minst mooie gebied van Cataclysm vind ik Deepholm. Het is te donker, geen leuke mobs en ik vind het heel onoverzichtelijk. Ik heb er nog niet veel quests gedaan, maar ik moet er toch aan geloven om mijn schoulder enchant te kunnen kopen. Daarvoor moet je namelijk exalted zijn.

Het nieuwe Guild achievement systeem is echt super leuk. De Guild waar ik nu in zit is level 9 op het moment, bijna 10, en dan krijg je allemaal leuke extra’s. Bij level 10 krijg je ‘chug a lug’. Wil je hogere Guild achievements, dan moet je ook samen werken door samen dungons of achievements te doen. Dat werkt ook weer aan de teambuilding van de Guild. De nieuwe dungeons en raids zijn gaaf. Eindelijk een beetje uitdaging en niet meteen één shot. Iedereen moet weten wat die doet bij welke baas, anders is het een ‘wipe’. Wel jammer dat het daarom met pug (random) groups vaak niet te doen is. Archeologie is leuk, maar een pain om te levelen haha. Ik ben het op het moment aan het levelen, maar het gaat niet snel. Maar als je eenmaal 525 bent kun je leuke epic items vinden zoals een staff of ring. Deze items zijn account gebonden dus deze kun je ook naar je alt sturen, helemaal gaaf. Dus dat is zeker de moeite waar om te levelen.

Lees hier de Cataclysm interviews met: Sandra | Saskia | Kimberly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.