Er zijn natuurlijk behoorlijk was classes in World of Warcraft en na de Warrior en Shaman kunnen we nu kijken welke veranderingen er zijn voor de Warlock.Nieuwe Warlock Vaardigheden:Fel Flame (level 81): Een snel werkende spell waarmee je een target raakt met Shadowfire. Het is te vergelijken met Frostfire Bolt van de Mage, in het geval dat van de laagste twee weerstanden (hier shadow en fire) op je target gebruikt zal worden voor het berekenen van de damage. Daarnaast verfrist Fel Flame de duur van Immolate en Unstable Affliction. Het doel voor Fel Flame is een spreuk die goed is voor de bewegelijkheid en voor het gebruik door Destruction en Demonology specs. Leuk weetje, het maakt gebruik van groen vuur en is een instant cast.Dark Intent (level 83): Verhoogt de targets kans voor een ‘critical effect’ met periodieke damage of healing spells met 3%. Met een daadwerkelijke crit krijg je een buff van 10 seconden voor je damage. Dit effect heeft een maximum van drie stacks.Demon Soul (level 85): Hiermee versmelt de ziel van de Warlock met zijn of haar demon en dit voorziet Warlocks met een ‘self-burst’ (uit elkaar barsten) cooldown. De specifieke effecten van Demon Soul hangen af van de gekozen demon. Demon Soul kan je een paar keer gebruiken tot het eindigt (ongeveer na 20 seconden), afhankelijk van de demon. Demon Soul heeft een cooldown van 2 minuten.Soul Shard Inspectie:De ingrijpende wijzigingen waren door Blizzard al aangekondigd tijdens BlizzConn 2009. Een Soul Shard kan je voortaan niet meer vinden tussen al je items in je bags. Er komt een nieuwe systeem: ‘UI resource mechanic’. Een Warlock kan gebruik maken van 3 Soul Shards tijdens een gevecht, maar heeft niet de mogelijk om nieuwe Shards aan te maken tijdens een gevecht. Soul Shards worden buiten gevechten niet vereist. Soul Burn maakt gebruik van een Soul Shard, waardoor je gebruik kan maken van secundaire effecten van sommige spells. Sould Burn gebruikt geen mana of health en is ook van de globale cooldown af. De geplande secundaire effecten: Summon Demon + Soul Burn – Zo roep je direct een demon.Drain Life + Soul Burn – Brengt je cast tijd terug met 60%. Demonic Circle + Soul Burn – Dit verhoogt je snelheid met 50% voor 8 seconden na het teleporteren. Unstable Affliction + Soul Burn – Hiermee breng je direct schade toe, gelijk aan 30% van het effect ervan. Soul Fire + Soul Burn – Instant cast. Healthstone + Soul Burn – Verhoogt je health met 20% voor 8 seconden. Searing Pain + Soul Burn – Verhoogt je crit kans van Searing Pain met 100% en daaropvolgende Searing Pain spells met 50% voor 6 seconden.

Veranderingen vaardigheden en mechanica: * Alle damage-over-time (DoT) spells van de Warlock zullen profiteren van crit en haste. Haste zal niet langer de duur van DoT terug dringen, maar juist iets extra’s toevoegen. Bij het opnieuw toepassen van DoT kan je niet langer de laatse ‘clip’ aanvinken. In plaats daarvan gaat de duur van de spell omhoog, vergelijkbaar met hoe Everlasting Affliction nu werkt.* Curse of Agony en Curse of Doom zullen worden omgezet in Bane of Agony en Bane of Doom. Bane spells worden beschouwd als magie in plaats van cursus (vloeken). Dat betekent dat je zowel een Bane (bijvoorbeeld dus Bane of Agony) als een Curse (als Curse of Elements) op een target kan casten.* Hellfire deelt geen damage meer uit aan de Warlock.* Imps zullen het Fire Shield kwijtraken, maar krijgen daarvoor wel iets nieuw terug: Burning Ember, dat is een stapeling van DoT.* Het melee bereik van de vrouwelijke demon succubus zal worden verhoogd. Soothing Kiss zal de succubus niet langer hebben, in plaats daarvan komt Whiplash dat vijanden terug stoot binnen 8 meter.* Voidwalker Torment zal meer damage doen en genereert veel area-of-effect (AoE) dreiging. Suffering wordt een single-target taunt.Nieuwe talents en veranderingen oude talents:* Pandemic veroorzaakt dat Drain Soul Unstable Affliction en Bane of Agory verfrist op targets die onder 25% van hun health zitten.* Fel Domination wordt verwijderd omdat Sould Burn hetzelfde effect heeft.*Demonology krijgt een nieuwe direct-damage spell, Demon Bolt. Demon Bolt voegt een debuff toe dat de damage, gedaan door een demon, verbetert op een target.* Blizzard wil een nieuw talent toevoegen, Impending Doom, en die geeft bepaalde spells de kans om de cooldown op Metamorphosis en Curse of Doom te verminderen.* Metamorphosis zal niet langer onderworpen zijn aan demonische crowd control. Bovendien, vaardigheden die alleen beschikbaar zijn onder de gevolgen van Metamorphosis worden aangepast om meer de nadruk te leggen op de eigen spells van de Warlock.*Shadowburn doet nu extra damage bij targets waarvan hun health onder de 25% zit.

Mastery Passive Talent Tree Bonussen:AfflictionSpell DamageSpell CritShadow DoTsDemonologySpell DamageSpell HasteDemon DamageDestructionSpell DamageSpell Critical DamageFire Direct DamageShadow DoTsDe damage veroorzaakt door een Shadow damage-over-time spell is toegenomen.Demon DamageDe damage gedaan door pets (huisdieren) en Metamorphosis is toegenomen.Fire Direct DamageDe damage gedaan door Fire direct-damage spells is toegenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.