Dankzij een advertentie-leak wisten we afgelopen vrijdag al dat Gears of War 3 ergens in April 2011 zal uitkomen. Vandaag is de releasedatum echter officieel aangekondigd; de game zal vanaf 8 april in de winkelschappen liggen.Verder is bekend gemaakt dat het spel een co-op mode zal ondersteunen en zijn vier screenshots en een nieuwe trailer te bewonderen.

Wat de Gears of War 3 co-op betreft staat op het Epic Games forum het volgende:

wrote
Rod kondigde de 4 speler co-op in de Gears IRC aan, met vier unieke personages. Rob vertelde dat Marcus, Dom, Cole, Baird en vele anderen een rol in de co-op zullen spelen. Cliff meldde dat op sommige punten in het spel je met een compleet ander team zal spelen (dus zonder Marcus en Dom).

De nieuwe “Ashes of Ashes” trailer speelt zich af in Char; een plek waar de overblijfselen van slachtoffers van de Hammer of Dawn aanval nog duidelijk aanwezig zijn.

Zoals je misschien gezien hebt in de trailer zal Gears of War 3 een nieuwe shotgun bevatten; de Double Barrelled Shotgun. De Shotgun zal meer schade aanbrengen dan de Gnasher shotgun en heeft een kortere range en een langzamere reload time.Bronnen: Epic Games forum.-VG247.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.