Dit is eigenlijk geen nieuwtje maar een laatste oproep. We hebben jullie al flink bezig gehouden met de Fuck Gamekings actie waar female-gamers aan meedoet. Dit zal echt de aller-aller laatste keer zijn. De wedstrijd loopt namelijk eindelijk ten einde. Helaas staan we op dit moment op de tweede plaats. Vandaar deze oproep, dit bericht. Zouden jullie nog een keer voor de allerlaatste keer willen stemmen. Wij (de crew) is op dit moment flink bezig via hyves, familie, vrienden en kennissen stemmen te verzamelen. Wij hopen dat jullie ons allemaal nog 1 keer willen helpen door hier te klikken en te stemmen. Alle hulp en alle stemmen positief voor ons zijn natuurlijk welkom! Thumbs up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.