In mijn mail kreeg ik vandaag een persbericht van Blammo Events (makers van o.a Gamekings) met daarin het volgende persbericht over een speciale nachtlaunch in Rotterdam van de nieuwe World of Warcraft uitbreiding, Wrath of the Lich King.

wrote
Blizzard houdt officiële nachtlaunch ‘World of Warcraft: Wrath of the Lich King’ Unieke signeersessie Senior Producer Alex Mayberry, de grootste voorraad games & Collector Edition’s van Nederland, gratis posters en tshirts, een World of Warcraft show en cosplay verkiezing. Het centrum van Rotterdam zal in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november overspoelt worden door vele honderden, veelal verklede fans van het meest populaire en spraakmakende computerspel ter wereld: World of Warcraft. De virtuele wereld van Azeroth waar dagelijks meer dan 11 miljoen mensen rondlopen, wordt om 0.01 uur namelijk dankzij de expansie ‘Wrath of the Lych King’ uitgebreid met een nieuw gedeelte: Northrend. Om dit heugelijke feit te vieren heeft de Amerikaanse developer Blizzard naast Londen, Madrid, Parijs en Berlijn, Rotterdam aangewezen als stad waar een officiële nachtlaunch plaatsvindt. Plaats van handeling is het Binnenwegplein voor het filiaal van de Media Markt. Daar zullen zich woensdagavond vanaf 22.00 uur honderden fans verzamelen om eerst te genieten van een spectaculaire World of Warcraft-show op een groot scherm en daarna om 0.01 uur als eerste de game in handen te krijgen. Hoofdgast bij deze festiviteiten is één van de creators van World of Warcraft, senior producer Alex Mayberry. De Amerikaan zal op het plein vertellen over het ontwikkelingsproces van Wrath of the Lich King en exemplaren signeren. De release van World of Warcraft: Wrath of the Lich King belooft de snelst verkopende game-release ooit te worden. Het record staat op naam van voorganger World of Warcraft: The Burning Crusade, waarvan in januari 2007 binnen 24 uur ruim 2.4 miljoen exemplaren verkocht werden. Sinds die tijd zijn er echter enkele miljoenen abonnees bij gekomen (de Massive Multiplayer Only Role Playing Game kan alleen online gespeeld worden) en allemaal Media Markt wachten ze op deze nieuwe expansie die hen ondermeer in staat stelt hun karakter naar level 80 te krijgen. Media is van harte welkom om het fenomeen ´World of Warcraft´ van dichtbij mee te maken. De nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november, kunt u zien en ervaren waarom miljoenen mensen wereldwijd deze game dagelijks spelen. Hier voelt u de passie van de fans die zo aan het spel verknocht zijn dat ze verkleed als karakter uit het spel naar de nachtlaunches van Blizzard gaan. Meer informatie over World of Warcraft: Wrath of the Lich King kunt u vinden op de officiële website http://www.wow-europe.com/wrath/.

Belangrijke info op een rij:Wat: Nachtlaunch World of Warcraft: Wrath of the Lich KingWaar: Media MarktBinnenwegplein 50-52RotterdamDatum:De nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november.Tijd: 22.00 tot 0.30 uurBen jij erbij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.