Vanavond worden de finales van de Belgische World Cyber Games kwalificatie gespeeld. Er zullen vele games gespeeld worden maar wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in de games waarin er dames meedoen, en geloof me dat zijn er behoorlijk wat dit jaar! Na een spannende Battle of the Sexes voorronde verschijnen er nu 3 meiden in de finales.De uitslagen zijn bekend, helaas hebben Charlotte van Brabander (Virtua Fighter 5) en Ellen Follens (Project Gotham Racind 4) het niet gered maar we mogen trots zijn op de enige female gamer aanwezig op de WCG 2008: Veerle Baetens!!!

De eerste zogenaamde ‘World Cyber Angel‘ die zal strijden om een plek in de finales die gehouden worden in Keulen is Charlotte van Brabander. Charlotte zal meedoen aan de nationale Belgische finale voor het spel Virtua Fighter 5. Normaal gesproken speelt Charlotte alleen Counter-Strike 1.6 in het female team van de organisatie LowLandLions. Haar tegenstander is Dave Coenen en hij is zeker geen onbekende in de gaming wereld. 2 jaar geleden was hij ook al aanwezig op de Grand Final van de WCG in Monza, voor het spel Dead or Alive 4.Start van de Virtua Fighter Finale: 20:00Dan volgt voor het spel Project Gotham Racing 4 de ‘Angel Ellen Follens. Zij zal strijden tegen een zeer sterke tegenstander, namelijk Yannick Gobert. Yannick zat vorig jaar in Seattle erg dicht tegen het kampioenschap aan en de laptimes van beide spelers liggen ook behoorlijk ver van elkaar af. Lukt het Ellen om deze snelheidsduivel te verslaan? Dat zullen we vanavond te weten komen!Start van de Project Gotham Racing 4 Finale: 20:25

De laatste ‘Angel’ die in actie komt voor de female gamers is Veerle Baetens en wel in het spel Guitar Hero 3. Het leuke aan deze finale is dat zij zal strijden tegen Alexander Jonckheer. Jullie zullen wel denken, wat is daar dan leuk aan? Veerle en Alexander zijn in het dagelijkse leven een stelletje! Volgens haar vriendje begint Veerle als favoriet. Laten we dat maar hopen want wij zien maar al te graag de eerste female gamer verschijnen op de World Cyber Games!.Start van de Project Gotham Racing 4 Finale: 20:45We zullen proberen jullie zo snel mogelijk te updaten over de uitslagen van vanavond!Female-Gamers.nl wenst alle meiden ontzetten veel geluk toe in de finales en mogen de beste (vrouwen!) winnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.