Blizzard heeft vandaag de systeemeisen voor de Wrath of the Lich King bekend gemaakt. Voor de uitbreiding op World of Warcraft blijkt een high-end systeem niet vereist te zijn. Wrath of the Lich King zal op 13 november in de winkels liggen en zal draaien met de volgende minimale en aanbevolen systeemeisen:[Submitted by kersje]OS: Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1)Processor: Minimaal: Intel Pentium 4 1.3 GHz of AMD Athlon XP 1500+. Aanbevolen: Dual-Core processor, zoals de Intel Pentium D of AMD Athlon 64 X2.Geheugen:Minimaal: 512 MB RAM (1GB voor Vista gebruikers).Aanbevolen: 1 GB RAM (2 GB voor Vista gebruikers).Video:Minmaal: 3D grafische processor met Hardware Transform en Lighting met 32 MB VRAM zoals een ATI Radeon 7200 of NVIDIA GeForce 2-kaart of beter.Aanbevolen: 3D grafische processor met Vertex en Pixel Shader mogelijkheden met 128 MB VRAM zoals een ATI Radeon X1600 of NVIDIA GeForce 7600 GT-kaart of beter.Geluid: DirectX-compatible geluidskaart of moederbord met geluidsmogelijkheden.Op de site van Blizzard is meer informatie te vinden over deze systeemeisen evenals informatie voor Mac-gebruikers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.