Blizzard heeft sinds de lancering van World of Warcraft (WoW) in november 2004 maar liefst tweehonderd miljoen dollar (141 miljoen euro) aan het spel gespendeerd. Het populaire online rollenspel telt 10,9 miljoen spelers en dat vergt flink wat onderhoud. De miljoenen gaan bijvoorbeeld naar de servers, marketing en salarissen. Blizzard vertelde aan gamingsite Kotaku dat de klantendienst de grootste kostenpost is. Toch leidt Blizzard ongetwijfeld geen verlies aan WoW. Met meer dan tien miljoen spelers die hun maandelijkse bijdrage betalen, is het spel al jaren een topper. Op 13 november verschijnt Wrath of the Lich King, de tweede uitbreiding op de MMORPG.[Submitted by kersje]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.