Blizzard staat vanaf 11 september transfers van PvE (Player versus Environment) naar PvP (Player versus Player)-servers toe, iets dat in World of Warcraft nog niet eerder mogelijk was. Men heeft er bij Blizzard lang over nagedacht en toch besloten de transfer van PvE naar PvP toe te staan. De mobiele vrijheid wordt verhoogd en vrienden op verschillende servers kunnen op deze manier makkelijker met elkaar worden verenigd. De character transfer van PvE naar PvP is niet gratis en kost net als alle andere tranfers €20.Op een PvE-server kun je standaard niet worden aangevallen door andere spelers en kun je dus zonder al te veel gevaar quests doen. Op een PvP-server wordt je juist wel regelmatig afgeslacht door andere spelers. Sommige reacties vanuit de community luidden dan ook dat het niet eerlijk is dat iemand relatief makkelijk kan levelen op een PvE-server en vervolgens op het hoogste level kan overstappen naar een PvP-server.[Submitted by kersje]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.