In de nieuwe uitbreiding WOTLK zullen de daily cooking quests wat gaan veranderen. Ze hebben het leuker gemaakt en het vraagt meer van je dan alleen even op en neer rennen naar de (guild) bank. De daily cooking quests zijn in Dalaran, zowel voor de horde als voor de alliance.Bij de daily quests help je de chef van jou faction’s inn om eten te koken voor de inwoners van Dalaran. Nu hoef je gelukkig niet meer de halve WoW wereld af te struinen op zoek naar materiaal en vlees ed. De meeste spullen kan je zelfs gewoon in Dalaran vinden. Voor sommige quests zal je even naar Crystalsong Forest moeten om een paar beesten te verslaan die je nodig hebt voor de quests. Als je wilt kan je de ‘chilled meat’ ook even opslaan, wat soms een vereiste is. Als je uiteindelijk lvl 80 hebt bereikt, heb je waarschijnlijk voor een hele tijd genoeg chilled meat, want vrijwel รฉlk beest in Northrend dropt het voor je.

Als je uiteindelijk op je ‘lvl cap’ zit, dan wordt je beloont met 15 gold en een Dalaran Cooking Award en dat kan je weer gebruiken om nieuwe recepten te kopen.Voor degene die er altijd een hekel aan hebben gehad om bepaalde plaatsen te bezoeken voor dat juiste stukje vlees of ei, kan nu zijn hart ophalen en lekker in en rondom Dalaran blijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.