Metroid Prime (zowel 1 als 2) was een geweldig succes op de Nintendo Gamecube. Volgens een overgroot deel zelfs het beste spel van zijn generatie.Onlangs werd er bekend dat maar liefst 3 top-medewerkers van ontwikkelende studio Retro Games het schip gaan verlaten om iets nieuws te beginnen. Nu is bekend geworden dat ze dit met een speciale reden hebben gedaan; ze beginnen namelijk een nieuwe studio om prototypes voor games uit te werken.Deze prototypes leggen ze vervolgens voor aan Electronic Arts, die er weer mee aan de slag gaat bij grotere ontwikkelaars. Een vrij technisch praatje, maar voor ons is gewoon te hopen dat ze weer met zo’n fantastisch produkt op de markt komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.