Dat Nintendo niet stil zal blijven zitten na de ontwikkeling van de Wii hadden we verwacht maar dat er al zo snel de geruchten rond gaan dat ze bezig zijn met een opvolger van de wii, daarvan dachten de meeste mensen dat dit wel even zou wachten.Echter blijkt minder waar te zijn. Volgens het Amerikaanse blad Forbes is Nintendo bezig met een ontwerpen van een nieuwe console. Dit is een logische stap aangezien nintendo een beursgenoteerd bedrijf is moeten ze blijven verdienen. Volgens directeur Satoru Iwata van het Japanse bedrijf word het wel moeilijk te voldoen aan de hoge verwachtingen die er nu zijn na het ontwerpen van de Wii. De Wii blijft een populaire console die alle verwachtingen heeft gehaald. Mocht het ontwerp een nieuwe wii worden dan zal dit een upgrade worden van de huidige wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.