Op het E3 heeft EA een nieuwe Sims game aangekondigd, we spreken hier van Sim Animals. Normaal ben je van de Sims gewend om als mens je eigen leven en relaties te lijden. Bij Sim Animals is dat gewoon hetzelfde, alleen ben je een dier. Vooral het voortplanten in Sim Animals lijkt ons tof. Wie wil er nou niet met een lief klein konijntje rondlopen? Het is wel jammer dat je geen huisdier kan zijn zoals honden of katten, je loopt namelijk in het wild rond en komt andere dieren tegen. Enkele dieren die je kan bespelen zijn; Bevers, Uilen, Egels, (was)Beren en konijnen. Om het een beetje realistisch te houden heeft EA het nodige in het relatie systeem verandert. Zo zullen konijnen bijvoorbeeld bang zijn voor wolven.De game zal voor januari 2009 uitkomen voor de Nintendo Wii en DS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.