Bij een conferentie van Microsoft hoort natuurlijk de veelbelovende game Resident Evil 5. Het verbaasde ons dan ook niet dat Jun Takeuchi het podium opkwam om hier het nodige over te vertellen. Resident Evil 5 speelt in Afrika af. Net als bij Fable 2 werd de aankondiging tijd die ze hadden aan de co-op mode besteed. Al snel kwamen we in het horror achtige zombie sfeertje terecht en zagen we een man met een kettingzaag rondlopen. Samenwerking speelt een grote rol in Resident Evil 5 en alleen via die manier zou je de kettingzaag freak tot een einde kunnen brengen. Helaas was de tijd te kort om de samenwerking onder ogen te zien. Nog verafschuwd van de kettingzaag gast zagen we de releasedatum voorbij komen; 13maart 2009.Bekijk hier de demo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.