Naast de aankondiging van Sim Animals is het derde deel van de franchise ook aan bod gekomen. Veel informatie werd er niet losgelaten maar we kregen wel een filmpje te zien.Het filmpje was gevuld met vrolijke muziek en we zagen mensen op allerlei locaties bellen. Er werd verteld dat je eindelijk uit huis kan en een vrouw begon al hard te lopen. Een jongen speelde gitaar op het podium en het publiek ging uit zijn dak. Één iemand uit het publiek had zelfs nog zijn roze konijnen pantoffels aan. Een typisch voorbeeld uit de Sims wereld waar niemand zich schaamt.Naast deze debuut trailer kregen we te horen dat de Sims 3 begin 2009 zal uitkomen voor op de PC, dat is dus nog ongeveer een half jaartje wachten.bekijk hier het filmpje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.