Voor de meeste games hebben fanatieke gamers zich moeten bewijzen of zee en finale plaats waard zijn in Parijs. Deze strijd werd geleverd in eigen land, nu nemen ze het op tegen gamers over de hele wereld. De besten worden uitgenodigd voor een grote finale in Amerika. Een aantal (Female) Counter-Strike teams hebben zich in kunnen schrijven en zijn ingeloot om deel te nemen aan deze wereld kampioenschap.De Female Counter-Strike teams die dit jaar op het WK-Gamen met elkaar de strijd aan gaan zijn:- Alternate (Germany)- Aurora-Gaming (Denmark)- badGirlsclan (Spain)- Computex (France)- D-Link PGS (Poland)- emuLate (France)- eSuba (Czech Republic)- forZe.female (Russia)- Les Seules (Sweden)- LowLandLions (Belgium)– n!faculty (Germany)- PMS Clan Europe (Finland)- SK Gaming (U.S.A.)- Team Excello (Bulgaria)Voor de overige games gaan de volgende gamers uit de Benelux heen:Counter-Strike 1.6- DCC Gaming (Netherlands)Quake 3 Arena- draven (Netherlands)- Vo0 (Netherlands)Trackmania Nations Forever- Xenogear (Netherlands)- SiS (Belgium)- Spy (Belgium)Warcraft 3, The Frozen Throne- Grubby (Netherlands)- Rotterdam (Netherlands)De regels voor het WK-Gamen kun je hier vinden: eswc.com. Op 30 juni worden de groepen bekend gemaakt en weten de gamers wie ze in de eerste ronde tegen moeten strijden. Wij houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.