Wie kent de kleine schattige roze kauwgombal genaamd Kirby nou niet? Het roze beestje was al een groot succes op de SNES en heeft ook een plaatsje in de populaire Super Smash Brawl franchise. Het kan natuurlijk zijn dat het beest je niks zegt omdat ik hem een kauwgom bal noemde. Dat is hij namelijk niet, maar hij lijkt er wel op.Dit jaar krijgt Kirby weer zijn eigen game op de Nintendo DS. Nintendo of America heeft bevestigd dat het spel richting Noord-Amerika gaat onder de naam; Kirby Super Star Ultra. De handheld versie zal uiteraard opgelikte graphics hebben en animated cutscenes. Er zijn wat nieuwe modes toegevoegd zoals de wraak op de koning en Meta ridder ultra. Het spel zal ook een (draadloos) co-op mode bevatten en 4 spelers kunnen deelnemen in de drie nieuwe minispellen.Kirby Ultra Super Star zal op 29 September uitkomen in de VS. De Europese release is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.