Eerder ging het gerucht dat er trophies voor de PS3 zouden komen. Dit gerucht lijkt eindelijk bevestigd te zijn door de site Computer&Videogames. Volgens de site zijn er maar liefst 4 verschillende soorten trophies; brons, zilver, goud en platinum. Platinum is van de 4 trophies het meeste waard omdat je die pas verdient als je alles in een spel behaald hebt. Verder zal er een level systeem komen, we verwachten dat deze een beetje gaat lijken op de gamerpoints van de Xbox360. Het level systeem werkt op exp points die je verdient door middel van gamen. Deze punten zullen zichtbaar zijn op je profiel. De update lanceert over ongeveer 3weken.Naast de trophies zal de update features bevatten die je in-game kan gebruiken.

 • Vrienden categorie
 • Downloads uitvoeren
 • De vibratie feature van de controller kunnen uitzetten
 • In het PSN kunnen inloggen
 • Vrienden registreren
 • Gebruik kunnen maken van Bluetooth apparatuur
 • De game beÃĢindigt
 • Muziek categorie
 • Settings categorie
 • Controllers toewijzen
 • Audio apparatuur instellen
 • Game categorie
 • Gebruik van de stemmen veranderaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.