Dat Microsoft en Sony geen goede vrienden zijn is allang duidelijk. Maar het blijft ons verbazen hoe serieus deze twee alles tegen elkaar nemen.Tom Clancy’s EndWar is volgens Ubisoft Shangai niet cross-platform speelbaar. Dat wil zeggen dat mensen van verschillende platformen(ps3+xbox360) het niet tegen elkaar kunnen opnemen. Het probleem zit zich niet in de moeilijkheidsgraad van het ontwikkelen, maar in de communicatieproblemen tussen Microsoft en Sony. Het cross-platform idee is goed uitgewerkt en heeft veel in zich als Microsoft en Sony er eens over zouden praten. Wat, als het aan beide bedrijven ligt, nooit gaat gebeuren.Julian Gerighty(Editorial Content Director, Ubisoft Shanghai)

wrote
’Graag hadden we beide versies cross-platform met elkaar willen laten spelen. Toch is het onmogelijk. Noch Sony noch Microsoft willen tegen elkaar spreken over deze mogelijkheid.’

Dit ‘ongeval’ wil echter niet zeggen dat de game niet meer uitkomt. Het staat namelijk gepland voor komend najaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.