De Star Wars franchise loopt inmiddels al jaren in de games industrie en is nog steeds een succes. Dit blijkt maar weer uit de veelbelovende game; Soul Calibur IV. Kort geleden is namelijk bekend gemaakt dat Star Wars figuren Yoda en Darth Vader in de game zullen verschijnen. Vandaag heeft Namco Bandai bekend gemaakt dat er nog een andere Star Wars personage in de game zit. Beide consoleversies zullen dit personage bevatten. Het personage is een leerling van Darth Vader uit Lucas Artโ€™s aankomende game; Star Wars; The Force Unleashed. Door deze toevoeging is het weer mogelijk om een goed en fatsoenlijk lightsaber gevecht te houden. Soul Calibur komt op 29Juli uit. Maar onthoud; het is niet alleen maar Star Wars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.